Isporuka

Isporuka željenog artikla je besplatna na teritoriji cele Srbije za iznos preko 15.000,00  Isporuka se vrši preko kurirskog servisa BEX. Pošta naplaćuje proviziju za uplatu novčanih sredstava koje plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na naš tekći račun u iznosu od _____ od iznosa pošiljke. 

 
Isporuku i prodaju vršimo samo na teritoriji Srbije. Roba se dostavlja na adresu koju ste naveli kod unosa vaših podataka u procesu online kupovine.
 
Ukoliko ste se odlučili za plaćanje robe pouzećem, robu plaćate gotovinom kuriru na licu mesta.
 

Transport i bezbednost

Prozvodi se isporučuju na željenu adresu adekvatno upakovani i zaštićeni od oštećenja u transportu.
U slučaju da Vaša porudžbina kasni ili da primite oštećeno pakovanje ili proizvod, Vaša je obaveza je da nas odmah obavestite. Ukoliko to ne učinite istog dana kada ste pošiljku preuzeli ne snosimo odgovornost za nastala oštećenja i štetu.
 

Termin isporuke

Očekivani rok isporuke raspoloživih proizvoda je tri radna dana od trenutka prijema prudžbine. Isporuke se ne vrše vikendima i Državnim praznicima.
Za već ugovoreni rok isporuke, isporuka može biti odložena samo u slučaju nepredviđenih okolnosti koje nastupe kod naših partnera. CENTAR S d.o.o. će učiniti sve da ih prevaziđe na najbolji mogući način za sve. 
 

Isporuka na prodajnom mestu

Odaberite na kom prodajnom mestu želite pogledati proizvod i obezbedićemo ga u željenoj CENTAR S d.o.o. prodavnici u Beogradu.