DIESEL ANTIGEL 250ml
DIESEL ANTIGEL 250ml

Šifra proizvoda:MN9983-025PET

DIESEL ANTIGEL 250ml

329,00

Motorno ulje, auto kozmetika, aditivi

Opis proizvoda:

Mannol diesel antigel 9983

Mannol Winter diesel 1:1000 - specijalni aditiv protiv geliranja razvijen korišćenjem jedinstvene tehnologije za smanjenje tačke gelacije i maksimalne temperature filtriranja letnjeg i zimskog dizel goriva. Pogodan je za bilo koju vrstu dizel goriva i sve vrste dizel motora. Ne menja osnovna svojstva goriva, samo poboljšava njegove niskotemperaturne karakteristike.
Svojstva:

    Sprečava kristalizaciju parafina sadržanog u dizel gorivu na niskim temperaturama;
    Smanjuje maksimalnu temperaturu do -36C i temperaturu očvršćavanja do -47C dizel goriva;
    Optimizuje i stabilizuje rad sistema goriva na niskim temperaturama, sprečava začepljenje filtera i vodova za gorivo sa kristalima parafina;
    Povećava potpunost sagorevanja goriva bez formiranja naslaga ugljenika i ostataka pepela;
    Olakšava pokretanje motora na niskim temperaturama;
    Sadrži deterdžente koji osiguravaju čistoću delova sistema za gorivo;
    Štiti sistem goriva od korozije;
    Neutrališe kondenzat vode u rezervoaru za gorivo, sprečavajući stvaranje leda u elektroenergetskom sistemu pri negativnim temperaturama okoline;

Primena:
Protresti pre primene. Dodajte u dizel gorivo ili direktno u rezervoar za gorivo, počevši od jeseni, u odnosu 1:1000 (250ml anti-gela na 250L goriva).

Oprez! - Aditiv se smrzava na hladnom i pokazuje svoja puna svojstva samo kada se pomeša sa dizel gorivom. Zbog opasnosti od smrzavanja, aditiv se ne sme skladištiti na temperaturama ispod 0C. Pod uticajem hladnoće postaje čvrst i ne teče. Dodatak se može dodati gorivu samo kada je u tečnom stanju. Preporučuje se za redovnu upotrebu.
Rok upotrebe:
5 godina od datuma proizvodnje

Specifikacije proizvoda: