EGO BATERIJA 4.0 Ah
EGO BATERIJA 4.0 Ah

Šifra proizvoda:BA2240T

EGO BATERIJA 4.0 Ah

26.500,00

EGO baterijske kosačice, trimeri, duvači lišća, testere, prenosna snaga, baterije i punjači, dodatna oprema

Opis proizvoda:

ISKORAK U OBLASTI CEODNEVNOG NAPAJANJA

 

Naš novi Power bank vam omogućava da punite naše baterije čak i bez punjača, tako da možete da radite na terenu bez brige da će se baterija zaustaviti zbog nedostatka punjenja. Međutim, mora se koristiti sa baterijom od 40 Ah, koja je dostupna zasebno.

Power Bank ima dva slota za punjenje bilo koje ARC litijumTM baterije, ima LED indikator koji pokazuje napunjenost, ima ručke za lak transport i može se slagati jedan na drugi radi uštede prostora. Takođe ima bluetooth vezu za lak prikaz napunjenosti baterije. Ovaj set takođe uključuje našu najjaču bateriju od 40 Ah. Napaja EGO PGX Power Bank za brzo punjenje svih EGO ARC LithiumTM prenosivih baterija.

Baterija ima merač koji pokazuje napunjenost same baterije, dizajnirana je tako da je bezbednost na prvom mestu, pa se lako može pričvrstiti i zalepiti na mesta predviđena za ovu bateriju. Takođe ima mogućnost povezivanja preko bluetooth-a, za prenos podataka, praćenje i kontrolu. Ugrađena ručka omogućava lakši transport od punjača do Power bank-a.

 

Specifikacije proizvoda: